Наско от БТР ходил три месеца с годежния пръстен в джоба си преди да намери подходящи момент, в който да предложи брак на любимата си Ивана. Това сподели самият той в предаването „120 минути”.

Преди седмица фронтменът на БТР се ожени за дългогодишната си приятелка Ивана Албрехт - оперна певица, родена в Ниш.

Младоженците споделиха, че сватбата е минала страхотно и са успели да го направят така, че да се запомни и от тях, и от 200-та им гости.

Наско и Ивана са заедно от 14 години. Да се оженят толкова късно вина призна Наско, а Ивана добави, че не го е притискала. Той сподели, че предложението му не е било много романтично. „Купих пръстена, бях решил вече и няколко месеца го носих в мен. Исках да използвам подходящ случай, че тогава много пътувахме, но не го намерих. И един ден в къщи си казах, че няма какво да чакаме и се получи в домашна атмосфера”, каза той.

Ивана призна, че се е изненадала много. „Нямаше причина да го правим точно тогава. Той беше толкова романтичен и чаровен, не можах да откажа. Беше леко сериозен, но нямаше притеснение”, сподели тя.

Двамата са се запознали, когато тя е била студентка в I курс. „Взеха ни да пеем в Рок опера на БТР. И там го видях за първи път. От пръв поглед не го харесах, честно казано, бях дошла да уча, не знаех езика и не мислех за такива неща”, каза тя. Наско пък се е чудил защо не му обръща внимание. „Положих доста усилия, за да сме заедно”, сподели той.