Мащабен предизборен маратон – в ефира на bTV и онлайн
Арена на дебатите в надпреварата за „Парламент 44” са всички публицистични предавания на телевизията
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
44 парламент
Снимка: bTV

Под мотото „Един глас – много избори” започва предизборната кампания „Парламент 44” в ефира и дигиталните платформи на bTV.

В битка за доверието на жителите на Сливен, Кърджали и Габрово един срещу друг в студиото на „Тази сутрин” вече се изправиха водачите на листи на БСП и ГЕРБ. Пред Антон Хекимян опонентите „кръстосаха шпаги” по темите за направеното през годините, реформите в ключови сектори и как биха помогнали на избирателните си райони.

Традиционно кандидатите за депутатските кресла се подложиха на кръстосан огън с взаимно задаване на въпроси, а психологът Антоанета Христова коментира невербалното им поведение по време на дебатите.

Словесните битки за бъдещето на големите градове в страната са само началото на предизборния маратон от срещи на зрителите с кандидатите за народни представители и техните програми в актуалните и публицистични предавания в ефира, уеб платформите и социалните мрежи на bTV.

Всеки понеделник и сряда до 26 март в студиото на „Тази сутрин” в сблъсък на мнения един срещу друг ще се изправят лидерите на партии и водачите на листи в големите градове. По време на дебатите те ще чуят и въпросите, които вълнуват хората в конкретния район.

Тази сряда в студиото на сутрешния блок ще спорят водачи на листи в Пловдив от основните политически партии.

Предизборни дискусии ще се провеждат и всеки вторник, когато зрителите на „Лице в лице” ще станат свидетели на тематични дебати по най-важните за обществото въпроси и идеи – от реформите в здравеопазването и образованието до борбата с корупцията и работата на съдебната система.

Гости на Цветанка Ризова ще бъдат не само кандидатите за 240-те места в парламента, но и младите лица в партийните листи.

В утрешния 7 март кандидатите за власт ще спорят в предаването на тема „Здравеопазване”.

Най-ярките и интересни участници в надпреварата за „Парламент 44” също ще застанат пред камерите на bTV, като седнат на горещия стол срещу Жени Марчева в „Тази събота” и „Тази неделя”.

Предизборните срещи ще са факт и всеки неделен следобед преди изборите, когато на въпросите на Светослав Иванов в студиото на „120 минути” ще отговорят лидер на партия заедно с водач на листа, влизащи в битката за доверието на обществото.

Един от водещите новинарски сайтове у нас – bTVnovinite.bg и мобилното приложение на bTV Новините също ще акцентират на всичко важно от предизборния маратон.

Непрекъснат достъп до актуална информация потребителите ще получат и на фейсбук страницата на bTV Новините, както и на честотите на bTV Радио.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре