Майката на убитата на „зебра” Лора: Отвори се вратичка за безнаказаност при убийците на пътя
Готовността на един обвиняем да помага ще има тежест в съда и ще се отрази на присъдата му
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    1
нели петрова, герб, лора, майка, варна
Снимка: btvnovinite.bg

С дадената прошка и приемането на пари вдовицата на загинал на пътя отвори опасна вратичка за всички нарушители на пътя. Коментарът е на друга почернена жена от катастрофа – Нели Петрова, което загуби дъщеря си Лора на пешеходна пътека във Варна.

Преди дни вдовицата Корнелия Петкова от Пловдив прости на шофьора, който уби съпруга й. Тя получи пари от него, които после обаче върна.

Корнелия сега е една объркана жена. Няма право да я виня, никой няма. Знам какво й е и тя още не е изтрезняла от случилото се. Не може да се отдаде на мъката си и дори не осъзнава какво се е случило, коментира Нели. Тя добави, че вдовицата е отворила врата към всички, които нарушават закона и шофират с висока скорост и сега нарушителите с повече парични възможности ще могат да си купуват прошка.

Корнелия Петкова призова хората, които я обвиняват, да поемат отговорност за децата йВдовицата върна парите, които й даде бащата на шофьора- убиец заради упреци, че е продала паметта на мъжа си

Почернената майка, която е и депутат от ГЕРБ, заяви, че готовността да помага на един обвиняем има много голяма тежест в съда и ще се отрази на присъдата му.

Вдовицата, която прости на убиеца за мъжа си: Грозно е да се говори, че съм го предала за 5 сребърника За едните съм ангел, за другите съм демон, но това е личен избор, казва майката на три деца

Убиецът на дъщеря й е получил две години и половина присъда и в момента се чака решението на спора кой има право и предимство на пешеходна пътека.

Ново дело по случая с убитата на "зебра" Лора от ВарнаДо него се стигна след отмяна на 2-годишната условна присъда на виновния шофьор

Нели покани всички да почетат паметта и на още един загинал на пътя със събитие утре в 16 ч. в мол във Варна.

  • 0
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре