Майката, изоставила бебето си: Искам си детето, но имам нужда и от пари
Тя е съжалила веднага, след като е оставила момченцето в градинка в столичния квартал „Младост”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 0
    1
майката на изоставеното бебе
Снимка: bTV

Мария Иванова, майката на изоставеното бебе в столичния квартал „Младост”, иска да й върнат детето, но има и нужда от средства, за да го отглежда. Тя обяви това в предаването „Тази сутрин”.

Тези пет месеца бяха много тежки – мизерия, без доходи, каза жената.

Майката на намереното в „Младост“ бебе: Искам си го обратноТя говори пред медиите, след като беше разпитана в столичното VII РПУ

Мария живее при майка си в село Габра. Отишла е там, преди да роди Александър. Живеят с пенсията на по-възрастната жена.

Мария е получила само 100 лв., откакто е родила Александър. Готова е да работи, но е песимист, че някой ще я вземе на работа. Предстои й и гинекологична операция.

Тя е взела решението да изостави детето, за да се грижи някой друг за него по-добре, докато е лежала в болница за изследвания. Съжалила е веднага, след като е оставила бебето в градинка в квартал „Младост”, и се е обадила в първия възможен момент на тел. 112.

Институциите решават днес дали да върнат изоставено в „Младост” бебе на майка муМомченцето беше намерено в градинка, оставено в детско столче

Бащата на бебето е в София, не желае да помага в отглеждането му. Мария Иванова има и друго дете – момиченце, което живее при баща си.

Бабата на бебето – Лидия, също настоява институциите да им върнат детето. Тя не вини Мария, а държавата и работодателите, които са оставили дъщеря й без средства.

Кметът на село Габра Андрей Пенчев е започнал кампания за събиране на средства за Мария, с които да отглежда детето си.

Анкета
Трябва ли да върнат бебето на майката, която го изостави в парк в „Младост”?
Резултати

 

  • 0
    1
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре