Лиляна Павлова призова Румен Радев да озапти служебния кабинет
На умряло куче нож не се вади, така Павлова отговори на въпроса какво е свършил служебният министър Спас Попниколово
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 3
    5
Лиляна Павлова
Снимка: bTV

Призовавам президента Румен Радев да озапти служебния кабинет - да спрат да правят бели и да кадруват. Това обяви в предаването „Лице в лице” Лиляна Павлова, която беше министър на регионалното развитие в двата предходни кабинета на Бойко Борисов.

В началото служебното правителство показваше некомпетентност, но вече целенасочено залагат капани, допълни тя.

На призива на служебния регионален министър Спас Попниколов Павлова да се извини тя отговори, че не тя, а Попниколов трябва да се извини на хората от пътното строителство, които е обидил. А относно санирането е внесъл в прокуратурата някакви "пасквили", уточни Павлова.

Прокуратурата: Какво точно не е наред при санирането?В сигнала на служебния министър Спас Попниколов имало „неясни и неконкретни данни”, посочват от държавното обвинение

По думите й служебният министър е изрекъл много лъжи в интервюто за „Тази сутрин”. Излъгал е, че не уволнил нито един човек от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), че оценителната комисия за магистрала „Струма” не е работила и че няма пари за ремонт на тунелите.

Павлова обвини служебният кабинет, че е спрял ремонтите на тунелите и те няма да бъдат реконструирани до лятото.

На въпрос дали Попниколов все пак не е свършил и нещо полезно тя отговори: „На умряло куче нож не се вади”.

Според Лиляна Павлова до края на месеца ще има редовен кабинет. Предложението на Бокой Борисов към Корнелия Нинова да стане председател на парламента било напълно сериозно.

Вижте целия разговор във видеото:

 

  • 3
    5
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре