Кристиан Вигенин: Вместо да говорим за корупцията, обсъждаме третия пол
Или е глупост, или е хитрост – смята депутатът за избора на момента за обсъждането на Истанбулската конвенция
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 4
    2
Кристиан Вигенин
Снимка: bTV

Не знам дали е грандиозна глупост, или голяма хитрост от страна на Бойко Борисов (внасянето на Истанбулската конвенция за ратификация – б.ред.), защото вместо да говорим за корупцията, за проблемите в държавата, цял ден обсъждаме третия пол, който даже не е записан в тази конвенция като такъв, коментира в предаването „Лице в лице” депутатът от БСП Кристиан Вигенин.

„За мен е абсурдно да вкараш за ратификация конвенция, за която предварително не си осигурил подкрепа. Абсурдно е или е проява за на хитрост”, смята той.

 

Политиците се скараха заради Истанбулската конвенция и еднополовите браковеПреди дни от ВМРО излязоха с официална позиция, в която категорично се обявиха против ратифицирането на документа

Борбата с корупцията не се води с някакви ГМО закони, които не се прилагат и нищо не се случва, коментира той ветото на президента на антикорупционния закон.

„10 години след членството ни в ЕС хората искат резултати… По усещане за корупция сме далеч назад от всички европейски страни (…) Каква е първата асоциация за България след 10 години управление на ГЕРБ – резултати близки до нулата… Защо (чуждите медии – б.ред.) не писаха, че Естония е корумпирана или Австрия? Защото не е”, добави Вигенин.

Мащабната корупция, като при нас, която остава ненаказана, няма никъде другаде, каза още той.

Вижте повече във видеото:

  • 4
    2
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре