Временната анкетна комисия по казусите около Бисер Миланов-Петното и Христо Бисеров прие доклада за своята работа и предвид съдържащата се в него информация взе решение той да бъде предоставен на главния прокурор и на ресорния вицепремиер Цветлин Йовчев.

Това обяви председателят на комисията Сияна Фудулова. Запитана дали комисията излиза със заключение, че среща между Бойко Борисов и Бисер Миланов наистина е имало, Фудулова отвърна, че в доклада не са правени заключения.

На въпрос дали в доклада се посочва, че има изтичане на информация от службите за сигурност към Христо Бисеров, Фудулова отвърна, че самият председател на ДАНС Владимир Писанчев е отговорил, че има разследване предвид изтичане на информация в различни посоки.

"Има изключително много информация от изслушванията. Какво ще разследва прокуратурата, ще прецени самата тя и не е работа на комисията да прави подобна преценка", обясни Сияна Фудулова.

В хода на работата на комисията, която нищеше имало ли е среща между лидера на ГЕРБ и Бисер Миланов, приближени на Петното казаха, че са взели от Бойко Борисов пари за радикализиране на протестите. Самият Миланов отрича тази информация, но пък признава за суми, получени от лидера на „България без цензура”. Николай Бареков и Петното поискаха очна ставка с Бойко Борисов, но той отказа.