Колегите на Благой Рагин отказват да приемат оставката му
Сравняват го с майка Тереза в туризма
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Благой Рагин
Снимка: bTV

Ново развитие на скандала в туристическия бранш, който се разрази след като шведски турист жестоко ритна наша камериерка. 

Ексклузивни кадри от нападението срещу камериерка в "Слънчев бряг" (ВИДЕО)Вчера шведски турист ритна жената в главата, докато тя чистела фоайето на хотела

След като вчера Благой Рагин подаде оставка като председател на хотелиерската организация, днес колегите му отказаха да я приемат.

Хотелиерската организация, която е създадена от Рагин, отказва да приеме оставката му като председател, тъй като той бил ценен за туризма ни.

"Създател на първия хотел е Боби Рагин, първия частен хотел. Какво друго трябва да прави?! Ходи, обикаля, разяснява", каза секретарят на организацията Веселин Налбантов.

Налбантов дори сравни Рагин с майка Тереза в туризма.

Близките на битата от шведски турист камериерка обаче написаха гневно писмо до Благой Рагин.

Светослава Петкова, дъщеря на пострадалата, която също като майка си, работи през лятото в хотелски комплекс, е обидена от изказването на туристическия бос да не вдигаме шум, за да не изгоним туристите.

"За него са най-важни финансовите постъпления от туристите, а не това, че той освен че й причини физически страдания, и психически, я унижи. Той гледа на нея едва ли не като на неодушевен предмет, не като на човек и личност, все едно някакъв робот са сложили там и той минал и ритнал робота", коментира младата жена.

Дъщерята на битата камериерка: В Слънчев бряг е опасно да се работиТя и сестра й написаха отворено писмо на Благой Рагин

Момичето призна, че се притеснява за майка си, защото състоянието й се влошава.

"Физически цяло чудо е, че с това се е разминала. От полицията ни казаха, че е можела на място да остане или инвалид", уточни Петкова.

Самият Рагин отказа интервю, защото обикалял членовете на асоциацията, за да събира кворум за заседанието, на което трябва да бъде освободен.  

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре