на живо

Кирил Домусчиев: Извинявам се на репортера на bTV, реакцията ми бе плод на емоция

Употребените думи не присъствали в речника му

bTV

Поднасям своите най-искрени извинения за обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо (Сф), в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла. Това заяви собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев в позиция, публикувана на сайта на футболният отбор.

След мача, в който Лудогорец завоюва за 4-ти път шампионската титла, бе зададен въпроса дали на Домусчиев му е обидно, че на стадиона е имало празни места. Реакцията на собственика на Лудогорец бе изключително рязка. Домусчиев нарече на няколко пъти репортера Димитър Тасев „олигофрен”, след което обяви, че не желае да го вижда повече.

Няколко часа след скандалното си поведение Домусчиев се извини, като отбеляза, че реакцията му е била „плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник”.

„Това беше реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този празник и да се обидят привържениците на отбора”, казва още собственикът на Лудогорец.

„Ние ценим труда на журналистите и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на „Лудогорец Арена“ репортерите ще имат възможно най-добрите условия, за да изпълняват задълженията си. Първата стъпка беше направена с новата микс зона и конферентна зала в трибуна „Моци“, където сме се постарали да създадем комфорт за репортерите”, заключва Кирил Домусчиев.

Прочетете цялата позиция на Кирил Домусчиев:

„Поднасям своите най-искрени извинения за обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо (Сф), в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла. Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник. Това беше реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този празник и да се обидят привържениците на отбора. Тези, които за пореден доказаха своята любов към Лудогорец и напълниха стадиона. През последните месеци ръководството на Клуба и спортно-техническия щаб положихме неимоверни усилия да защитим шампионската титла и да построим едно уникално спортно съоръжение , което е подарък за всички любители на футбола.

Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни и всеки един от участниците в проекта има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу Лудогорец.

Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник и с репортажите си показаха, че в българския футбол могат да се случват и положителни неща.

Ние ценим труда на журналистите и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на „Лудогорец Арена“ репортерите ще имат възможно най-добрите условия, за да изпълняват задълженията си. Първата стъпка беше направена с новата микс зона и конферентна зала в трибуна „Моци“, където сме се постарали да създадем комфорт за репортерите.

С уважение
Кирил Домусчиев“

  • Огнян Донев: "Олигофрен" бе лапсус, сравним с изложбата в Лувъра
  • „Ударите“ на властта
  • Борисов ще връща парите за полета до Разград (ВИДЕО)
  • От КРИБ отказаха да коментират поведението на Домусчиев, бил на спортно събитие
  • Сметки показват, че премиерът е летял до Разград за близо 5000 лв, а не за 2900 лв
  • БНР отрече Кирил Домусчиев да е член на Обществения съвет
  • Пътуването на Борисов и Горанов до стадиона на Лудогорец струвало 2900 лв.
  • Привържениците на Лудогорец с декларация срещу bTV
  • Венци Стефанов коментира реакцията на Домусчиев /ВИДЕО/
  • Вижте истината за празните места на "Лудогорец Арена" (ГАЛЕРИЯ)