Къде живее Владо Плацентата и защо съседите се страхуват от него?
Жената, която му роди дете, се е изнесла с полиция веднага след изписването
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
Владо Плацентата

Владимир Стоянов–Плацентата, който беше задържан за нападението над д-р Албена Гагова малко след като тя изроди бебето му, се е преместил да живее в покрайнините на Западния парк преди година и половина.

В къщата той бил до последно с жената, която му роди дете.

Владо Плацентата

След изписването тя се е изнесла с полиция оттам и заедно с бебето вече са си вкъщи, разказа възрастна жена, която се представя за негова баба.

„Гледахме я като писано яйце, хранехме я като търтей. Всичко й правехме, ама нали... му направиха капан. Тя ще реве за него, но не знам той дали ще я прибере”, каза жената.

Владо Плацентата

Съседите се страхуват от Стоянови.

Разказват, че в къщата се укривали бежанци. Чували и стрелби.

Казват, че Владимир постоянно палел. Така през септември миналата година семейство Вушовски открива къщата си изгоряла. По този случай срещу Стоянов се води дело за палеж по непредпазливост.

съседи на Владо Плацентата

Съседи се оплакват в общината, че Стоянови са обсебили околни имоти – заградили с метална порта път и ограничили достъпа до други домове. Инспекторите я премахват, после той я слага отново. Общината пак я демонтира.

съседи на Владо Плацентата

„Опитвал се е да излъже за това кой е поставил вратата, защо е поставена, бил е малко арогантен, но разбира се, в присъствието на полицейски органи сме успели да си свършим задължението”, каза Николай Вушовски, зам.-кмет на район "Красна поляна".

Владимир Стоянов все още е в ареста.

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре