Гордея се с голямото си семейство и с мира, който съм постигнал там, а аз се водя главен звероукротител. Това разказа бизнесменът Ивайло Караньотов в предаването „Тази събота“ по bTV.

Той сподели, че в семейството влизат много хора – освен съпругата му Аня Пенчева и синът им Ангел, но и бившата му съпруга, Сашо Диков, Петя Дикова и дъщерята на Ивайло – Карина. „Всички са страшни сладури и ми скачат трупешката по главата“, каза той.

Снимка: bTV

Гостът сподели, че Аня Пенчева е била оперирана от апендицит преди няколко седмици и е претърпяла още една операция „преди малко“. Той благодари на лекарите, които приели нещата присърце и са направили всичко възможно, и добави „дано Господ е с нас“. Самият Караньотов обаче смята, че вече всичко е наред.

Снимка: bTV

За сина си Ангел, който е единственият българин с шампионски титли в три различни мотодисциплини, гостът разказа, че е напуснал професионалния спорт „страшно огорчен“.

Снимка: bTV

Караньотов призна, че не той съветва Ангел, а напротив, синът му му „влива акъл“. „За разлика от мен, който съм обременен от история, родители, баби, дядовци, той не е обременен и гледа нещата ясно и точно“, каза гостът.

Изненадва го и Карина, която доскоро казвала, че ще остане в България на живот и смърт, но в последно време признала, че нещата не вървят и се оглежда за заминаване в чужбина. „Не мога да я спра, мога да само да дам съвет“, добави той.

Снимка: bTV

Според бизнесмена обаче в България е много по-добре. Покрай спорта на сина ми обиколихме Европа – там хората работят на няколко места, за да живеят. Тук, може би по инерция, може и да не работиш толкова и пак преживяваш. Тук си тежиш на мястото, а там си чужденец. Става въпрос за цяла Западна Европа. Има непоносими за живеене страни. Франция, например – тя е толкова социална страна, там богатите работят, за да хранят всички бедни. Италия за мен загива финансово, каза още Караньотов.

Въпреки това той призна, че в мислите си младите хора са по-прави от него и неговите връстници.

Караньотов добави, че политиците не могат да го излъжат, защото е живял „все с актриси“.

Вижте целия разговор във видеото: