Възрастен мъж е обиждан и ударен с юмрук пред очите на охраната в столичен хипермаркет. Сигналът получихме от наши зрители.

Инцидентът е станал навръх Гергьовден пред клиентите в магазина. От търговската верига определиха случилото се като "недопустимо" и заявиха, че са назначили проверка.

Скандалът между двамата клиенти започва на опашката пред касите, разказват очевидците Паулина и Станислав. 

Станислав сподели, че е чул, че възрастният човек е бутнал сколичката си по-младия и така е започнал скандала. „В кръв беше целия под. Направо му разби носа. Нямаше никаква реакция, хората започнаха да викат, клиентите. И всъщност не се спусна охраната да разтървава, а персоналът. Двама мъже бяха и казаха – спрете, недейте, какво правите. И това беше цялата реакция”, описва ситуацията Паулина.

Двамата казват, че охраната не е опитала да задържи нападателя. „Нападателят продължи да вика, мина си през касите с покупките. И си тръгна, все едно си е отишъл на пазар и се е прибрал. Това беше”, допълниха очевидците.

От търговската верига обясниха, че инцидентът е станал на място с ограничена видимост за охраната. Пострадалият не е поискал да се вика линейка и полиция. Твърдят още, че нападателят е напуснал магазина, но след като е говорил с охраната. След като излязат резултатите от проверката, ще вземат допълнителни мерки.