Спряха търсенето на изчезналата жена от Черни връх заради бурен вятър
Военни помагат с разчистването
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Наводнение в с.Черни връх
Снимка: bTV

Временно е преустановено издирването на жената, която изчезна при наводнението в с.Черни връх. Причината е силният вятър в района, каза областният управител на Бургас Вълчо Чолаков.

Ден на траур в община Камено в памет на жертвите на потопа в БургаскоДен на траур е в община Камено, властта вини проливните дъждове

Вчера повече от десет лодки са обхождали цялото езеро Мандра, но без резултат.

Очаква се днес да бъде отменено бедственото положение в община Бургас, след като вчера това стана в Камено. Навсякъде има вода и електричество, уточни Чолаков.

Днес започна е дезинфекцията на засегнатите райони. „От високите температури през последните два дни има голям риск от епидемии. Дезинфекцират се вътре помещенията, помещения, които се обитават от хора”, коза кметът на Бургас.

Започва дезинфекция на наводнените райони в БургаскоГотов е списъкът със семействата, на които община Бургас ще помогне за възстановяване на домовете

„Възстановителните дейности продължават, като към тях се включиха и три групи военни от армията, които помагат с разчистването в селата Равнец, Ливада и Полски извор“, каза още той. Възстановяват се пътища, отводняват се дворове и къщи и се описват щетите по инфраструктурата.

Повечето деца днес са отново на училище. Детската градина в Черни връх ще отвори врати чак в сряда, защото все още не е почистена.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре