Проверяват детска градина в Бургас заради нахапано дете
Момиченце на година и четири месеца има седем рани по гърба, съдебна експертиза сочи, че е нахапано от други деца
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
нахапано дете

Проверка тече в детска градина „Веселушко” в Бургас заради пореден случай на нахапано дете.

Майката на момиченце на година и четири месеца се оплака, че детето й е било нахапано от други деца, докато е било в яслата. След като е забелязала седем рани по гърба на дъщеря си, тя е завела детето при съдебен лекар и той е установил, че то е нахапано от други малки деца.

Пореден случай на нахапано в ясла дете, този път в БургасМомиченцето има ухапвания и синини на 7 места по гърба

Семейството има и по-голямо момиченце, но то няма как да е нахапало бебето, категорична е майката Ваня Риза. Тя не вини нито децата, нито родителите им, а персонала, който се грижи за малките деца и не е забелязал какво се случва.

Според директорката на яслата Гюлхан Мехмедова детето не е нахапано в яслата. Тя лично често минавала през яслените групи, за да види как са децата.

Кметът на Бургас Димитър Николов е разпоредил проверка и е изискал писмени обяснения от персонала на детската градина.

Майката на нахапаната 2-годишна Никол: Разплаках се, когато видях детето сиМомиченцето е с наранявания по тялото и лицето

В началото на юни тази година имаше подобен случай в детска градина в София. Момиченце на година и осем месеца беше нахапано по лицето от други деца, докато е било на ясла. При проверката бе установено, че децата са оставени сами около половин час. Последваха уволнения и оставки.

Силата да бъдеш информиран
Снимка: bTV
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре