1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Инвестиция за 25 милиона долара на пазара на микро кредити у на

Финанси

"Делта Капитал" със седалище в Дубай ще вложи тези средства в българска компания

Инвестиция за 25 милиона долара на пазара на микро кредити у нас - "Делта Капитал" със седалище в Дубай ще вложи тези средства в българска компания, която предлага бързи кредити от 100 до 1000 лева в партньорство с два от мобилните оператори.

"Делта Капитал" е инвестиционното подразделение на "Делта Партнерс Груп" - консултантска и инвестиционна компания, специализирана в областта на телекомуникациите, медиите и технологиите с офиси в Африка, Азия, Европа, Латинска Америка и Близкия изток. Компанията предлага консултантски услуги в сферата на управлението, корпоративните финанси и инвестициите.

Според подписания днес договор, тя ще инвестира в нови технологични проекти и в разкриването на нови офиси на българската фирма за бързи кредити зад граница. 10 са държавите , на различни континенти, в които предстои откриване на офиси - съобщиха от компанията без да ги назовават. Не се съобщават и условията по сделката .

Фирмата, към която е насочена инвестицията, започна дейността си в началото на 2012 г. Наскоро тя отчете 100% ръст в броя на отпуснатите кредити за първото полугодие на 2013 спрямо 2012.
 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии