1 USD
1.82481 BGN
Петрол
Bitcoin
$57,310.7

България е домакин на събитие на The European Pirates Summit

БГ Бизнес

Специални гости са Ситар Тели от Connect Ventures и Джеймс Уайз от Balderton Capital

За първи път България ще бъде домакин на събитие на една от водещите и престижни конференции на стартъп общността в Европа – The European Pirates Summit. Събитието се казва Pirates on Shore: The Balkans и е на 29 юли от 18 до 21ч. в betahaus София.

Специални гости ще бъдат Ситар Тели от Connect Ventures и Джеймс Уайз от Balderton Capital - и двамата с дългогодишен опит в областта на предприемачеството, високите технологии, инвестиционни проекти и рисково финансиране.

Pirates on Shore: The Balkans в София ще събере водещи български предприемачи и едни от най-добрите стартъп компании от България и региона, представители на бизнеса, медии и инвеститори. Основна цел на събитието ще бъде да подбере най-добрите стартъп екипи от България и региона, които да получат възможността да представят идеите и иновациите си на голямата "корабна" сцена в Кьолн през август.

Участитето в Pirates on Shore: The Balkans е безплатно, но местата за ограничени. Регистрация за участие в събитиeто, както и на стартъп компания в състезанието, можете да направите ТУК. Повече за събитието ще намерите на сайта на LAUNCHhub, които организират събитието у нас, заедно с The European Pirates Summit.

Събитието е във Facebook.

The European Pirates Summit е ежегодно събитие за европейската екосистема от стартъпи, предприемачи и инвеститори. Тази година от 26 до 28 август в Кьолн, истинските "пирати откриватели" във високите технологии, инвеститори, предприемачи, бизнес лидери и медии от цял свят си дават среща в една изключително дизайнерска среда, пресъздаваща автентични мореплавателни сцени, за да излъчат най-добрите идеи и постижения в дигиталната сфера.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии