И Никол, и Иван били кротки деца, твърдят близки
Какво се знае за 11-годишната жертва и 15-годишният основен заподозрян
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 4
    0
Убийството в Бургас
Снимка: bTV

Родителите на 15-годиния Иван, обвинен за убийството на 11-годишната Никол в Бургас, са се срещнали с адвокат и ще обжалват постоянното му задържане под стража.

Майката на обвинения за бруталното убийство в Бургас: Той дори не може да реже с ножСъдът остави в ареста 15-годишния Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол

Междувременно жертвата беше погребана днес.

Какво се знае за двете деца?

Никол е свирила във фанфарния оркестър на училището.

„Нищо лошо не мога да кажа за детето, защото то си беше кротко дете“, сподели Стоян Аладжов, охрана на училище „П. Р. Славейков“.

Убийството в Бургас
Снимка: bTV

Приятелка разказва, че родителите ѝ били разведени.

„Според мен беше добро и много лъчезарно момиче, проблемът беше, че се събираше с по-големи от нея – казва приятелката ѝ Ники. – Просто се държеше по-като за голяма, отколкото е (...) Наистина по цял ден беше навън“.

Убийството в Бургас
Снимка: bTV
Убитата 11-годишна Никол имала 3000 контакта в социалната мрежа Според доказателствата убийството е умишлено, прокуратурата иска постоянно задържане за арестуваното 15-годишно момче

За 15-годишния Иван казват, че винаги се движи с придружител. В училището – с ресурсен учител.

Иван от Бургас
Снимка: bTV

„Госпожата се заема с него. Те даже си ги вземат и си ги водят госпожите – каза Мира Стоянова, хигиенист в училище „Найден Геров“. По думите ѝ в училище не е имало проблем с него.

Убийството в Бургас
Снимка: bTV

Любомира Танева, семейна приятелка на родителите на Иван, казва, е момчето е „много добро дете“ и е страхливо, плаши се дори от малките деца. „Чувам за наргиле се скарал, но питайте го дали знае какво е наргиле, той цигари не пуши“, каза Танева.

Убийството в Бургас
Снимка: bTV
Близки и съседи на 15-годишния Иван: Не е способен на убийство! Страх го е да ходи сам, някой трябва да е с него, каза майката на момчето

Родителите на Иван настояват да се разкрие цялата истина по случая.

  • 4
    0
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре