Христо Иванов: Делян Пеевски е разбрал, че ще влезем в парламента и се страхува
Пеевски похарчи за компромати срещу нас доста повече от бюджета ни за кампанията, обяви лидерът на "Да, България"
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 3
    1
Христо Иванов
Снимка: БГНЕС

Делян Пеевски е похарчил най-малко три пъти повече за компромати срещу „Да България”, отколкото е бюджетът на формацията за предизборна кампания. Това обяви в предаването „Лице в лице” лидерът на една от новите десни формации Христо Иванов.

Явно Пеевски е разбрал, че ще влезем в парламента, очевидно е, че ги е страх от нас, каза още бившият правосъден министър.

Три нови жалби срещу регистрацията на „Движение „Да, България”След като самостоятелната регистрация на формацията на Христо Иванов беше атакувана с три жалби в последния момент, сега се оспорва и регистрацията на коалицията

Той показа втора книга, която се раздава безплатно с вестник „Телеграф”, след като ЦИК миналата седмица забрани разпространението на подобна книга.

„Партията ни съществува от 10 седмици и за това време има над 800 медийни атаки в медиите на Пеевски. Мафията се опитва да каже, че аз съм мафията”, коментира още Иванов.

По думите му, който и от лидерите на двете партии с очаквани най-добри резултати на вота – Корнелия Нинова (БСП) и Бойко Борисов (ГЕРБ), да стане премиер, музиката ще се поръчва от Делян Пеевски. Той нарече и Нинова, и Борисов „недемократични лидери”.

На въпроса защо се е съгласил да е министър на правосъдието в кабинета „Борисов 2” той отговори, че бившият премиер е искал лица за пред Брюксел и се е опитвал да го "използва като смокинов лист". Бил съм министър на съдебната реформа, когато се изчерпа възможността за реформа, си подадох оставката, уточни Иванов.

Вижте целия разговор във видеото:

  • 3
    1
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре