„Кристиан Костов беше феноменален, представянето беше на световно ниво и с всяка изминала година България става все по-добра”, каза Владимир Ампов – Графа по повод представянето на Костов на „Евровизия”.

Кристиан Костов постигна най-големия успех за България до момента, като се класира на второ място в конкурса с песента си Beautiful Mess.

„Наистина съм горд от представянето на Кристиан. Искам да поздравя и творческия му екип, много трудно се прави хит, а това наистина е хит”, категоричен е Графа.

По повод победата на Португалския участник в конкурса, Графа каза, че Европа определено иска да слуша по-спокойна музика.

„Хората са изморени от прекалено пластмасовата музика и може би затова спечели Португалия. Двете песни не могат да се сравняват”, коментира още Графа.

По думите му Кристиан трябва да се яви отново на конкурса след няколко години, когато със сигурност ще спечели. „Понякога е по-добре да си втори, отколкото първи. Смятам, че България само печели от това, което се случва”, допълни Графа.