Поп сензацията Гери-Никол беше сред гостите на Седмицата на модата в Ню Йорк. В първото си интервю след завръщането от Щатите пред COOL…Т развълнуваната певица сподели: „Щях да се разплача на летището като се прибирах, краката ми сякаш бяха залепени и не можеха да се отлепят от тази американска, нюйоркска почва. Има за какво да се връщам, няма да издавам. Има хора, от които мога много да науча.”

В „Голямата ябълка”, както е известен Ню Йорк, певицата се запознава с дизайнерката на Бионсе, която е пожелала да работят заедно. Зад Океана Гери среща и дизайнерката на Лейди Гага, а на някои от многобройните партита, на които е поканена, е заедно с Риана, Парис Хилтън, Лил Ким, Травис Скот.

Това е второто посещение в Ню Йорк за хитовата изпълнителка. Впечатлява я отношението на хората – още първия ден, пристигайки изморена, без грим, от истаграм разбира, че Риана ще представя серията си гримове. „И даже не сложих грим, защото там толкова не ти пука, всички хора си ходят както се чувстват комфортно.”

В града, който никога не спи, певицата е била на ВИП сепаре на участие на Лил Ким, където диджей била Парис Хилтън. Цяла вечер танцуват и си говорят с рапъра Травис Скот. „Където и да се обърнеш, виждаш някого” – разказва Гери-Никол. Впечатлило я е колко земни са техните звезди.

„Доста наши родни звезди се мислят за голяма работа, а се държат непристойно.

С поведение, което въобще не им отива на положението, а там не можеш да направиш разлика кой какъв е – говорят си с теб приятелски, възпитано. Хората, които наистина са звезди, не претендират с това.”

„Където и да отида, не оставам незабелязана. Няма как да стане това нещо при мен” – признава Гери–Никол и разказва, че всички снимки, публикувани в родни издания, са правени от папараци и официални фотографи на събитията, които е посещавала.

За ролята на модата в цялостния й образ, певицата твърди: „Не може един изпълнител да бъде изпълнител без стил, без класа, без излъчване, без визия, без правилното съчетание и подбор на дрехи върху себе си, с това се открояваш от останалите. Трябва да имаш собствена запазена марка и аз смятам, че имам такава.”

„В момента съм на 19 години и много добре знам какво искам от живота и знам, че един ден ще го постигна и вървя в правилната посока.” Певицата сподели още, че има много предложения от чужди музикални компании, но засега не иска да бъде ограничавана.

„Аз мога да се хвърля на първата компания, но от Гери-Никол ще остане едно нищо, аз няма да мога да пусна нито една песен, а в момента всичко си зависи от мен.”

Макар да признава, че „короната е тежка”, Гери–Никол не се оплаква и заявява: „Това е моят живот и аз искам това да бъде моят живот.” Певицата загатна, че скоро ще я видим в нова, различна светлина, свързана с киното. А за интереса на момчетата, красавицата разкри: „Не мога да се оплача от липса на внимание, повечето ми приятели са момчета.

По-приятна ми е мъжката компания, отколкото женската. Мисля, че е ясно защо. Но понякога има хора, които не се усещат и е нужно да извадя ножицата от джоба на Гери-Никол и да отрежа дадените крилца, независимо дали са черни или бели.”

„Аз съм на мнение, че когато един човек има добра душа, държи се на положение, много добре знае кой е и къде е стъпил, нещата му се получават” – заключава хитовата певица.

Гери-Никол признава, че „отново се е влюбила. Коя е „новата й любов” и какво емоционално послание отправи към родителите си, вижте в следващото видео: