ГЕРБ предават проекта „Цанков камък“ на прокурор
Според тях съоръжението се е пропукало, а виновни за това са БСП. Социалистите отговориха, че управляващите имат проблем с високите температури
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
Цанков камък

ГЕРБ предават проекта „Цанков камък“ на прокурор, защото според тях съоръжението се е пропукало, а виновни за това са БСП.

Според социалистите управляващите имат проблем с високите температури.

От партията на Бойко Борисов се притесняват, защото само седем години след приключване на проекта, вече са налице дефекти, заради които огромни количества вода се просмуквали в земята.

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков заяви на пресконференция във Варна, че според него проекти като АЕЦ „Белене“ и „Цанков камък“ са ярки примери за изтичане на държавни средства и корупционни схеми от времето на Тройната коалиция.

Какво установи проверката на язовир „Цанков камък”Преди дни съобщение на НЕК, че ще се наложи ремонт на съоръжението, стресна местните хора

От партията на Корнелия Нинова отговориха, че става дума за кампания от пресконференции по различни теми, които имат за цел да прикрият скандала с обвинения в рекет със суджук депутат от Добрич Живко Мартинов.

Депутатът от БСП Кирил Добрев обяви в София, че според него няма никаква опасност за съоръжението и населението и изрази предположение, че колегите му от ГЕРБ са слънчасали.   

Още в средата на юли bTV показа как язовирът е изпразнен заради планов ремонт на НЕК. Проектът „Цанков камък“ се свързва с почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, който по време на управлението на Тройната коалиция (НДСВ-БСП-ДПС) получи 1,5 млн. лв. от консултации.

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре