Флориан Скала: „Да изчистим България заедно” е нещо, в което вярваме и приемаме много лично
Изпълнителният директор на bTV Media Group даде официален старт на тазгодишната кампания
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Флориан Скала

„Да изчистим България заедно” е много важен проект за всички нас в bTV и много се радваме, че цялата страна е мобилизирана с тази позитивна задача”, заяви главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала.

Той даде официален старт на кампанията.

Днес чистим България заедно (СНИМКИ и ВИДЕО)Екипът на bTV и приятели запретват ръкави за историческа акция на 16-километровото трасе от язовир Бебреш по продължението на прохода Арабаконак

„Като най-влиятелната медийна група на пазара, ние в bTV осъзнаваме, че всичко, което правим, има огромно влияние върху живота на хората. „Да изчистим България заедно” не е само работа, това нещо, в което вярваме и приемаме много лично”, категоричен е Скала.

Екипите на телевизията ще чистят на няколко места в столицата.

В Южния парк се намират изпълнителният директор Флориан Скала, водещата на „Тази събота и неделя” Мариана Векилска, певицата Поли Генова и Андрей.

Водещият на „Тази сутрин” Антон Хекимян, Валери Генов и Елена Яръмова, както и лицата на „Гласът на България” ще чистят около тенис кортовете в Борисовата градина, където по-късно ще се присъедини и президентът Румен Радев – официален патрон на инициативата.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре