Евакуацията на българския самолет в Щутгарт – заради пиян пътник
Самолетът се приземи благополучно във Варна с два и половина часа закъснение
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111395093.jpg
Снимка: http://www.stuttgart-airport.com

Евакуирането на български самолет на летището в Щургарт е било заради скандал между двама пътници, потвърдиха пред bTV пасажери от полета.

Виновниците са руснак в нетрезво състояние и германец. И двамата са младежи на 18 – 19 години. Руснакът е задържан от германската полиция.

Пътници от полета разказаха, че двамата са се спречкали, като единият е казал „бомба“ или „ще взривя самолета“.

Екипажът е приел заплахата сериозно и е действал по протокол на летището – пътниците са били свалени, както и багажите им, последвала е проверка с кучета.

Евакуираха български самолет на летището в Щутгарт заради бомбена заплахаВ момента се проверяват багажите на пътниците, като в операцията са включени и кучета

Не е имало паника на борда.

Самолетът трябваше да излети в 11:40 ч. местно време (12:40 ч. наше време) и да кацне в Варна в 15:05 ч., но закъсня с близо два и половина часа.

На борда пътуваха 172 души, почти всички – немски туристи, които идват на почивка у нас.

От авиокомпанията „Българиън еър чартър“ отказват официална информация и детайли, докато членовете на екипажа не предадат докладите си.

Потърпевши от инцидента се оказаха пътниците, които трябваше да пътуват със същия самолет от Варна за Дрезден, тъй като и техният полет беше забави.

Вижте във видеото повече информация и разкази на пътниците:

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре