bTV и Уницеф продължават да променят детски съдби - в кампанията "Заедно за всяко дете". Една от услугите, която заработи след "Великолепната шесторка", са Семейно-консултативните центрове за подкрепа на семейства в риск.

Следващата история е за две деца, които се връщат при своята майка след 6-месечна раздяла.

Първата среща на екипа на Семейно-консултативния център в Шумен с Ангелина е преди 4 години. Тогава тя е била много отчаяна, разказала, че поради някакви обстоятелства децата й са изведени от дома и са настанени в приемно семейство.

Причината младата майка да избяга от дома си и да изостави близнаците си е системен тормоз от страна на мъжа й. Тя обаче казва, че ги обича много и е готова да даде и живота си за тях.

Само за няколко месеца екипът помага на Ангелина да подобри условията за живот в дома си и взаимоотношенията със съпруга си. И скоро близнаците се връщат вкъщи.

„Когато видяхме Ангелина и чухме нейните думи и нейния разказ, си дадохме сметка, че за децата не е важно да имат къща, да имат много дрехи, важно е да имат такава майка като нея, която много ги обича”, обясни Илка Стоянова от семейно-консултативния център.