Двама от обвинените за побоя над тийнейджъри в Монтана остават в ареста
Третият участник в масовото сбиване е с мярка „парична гаранция“ от 2000 лева
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 1
    2
Побойници в Монтана

Двама от тримата мъже, обвинени за нанасяне на побой на скейтборд площадка в Монтана, остават в ареста. Съдът обяви решението си в понеделник вечерта след искане на прокуратурата за постоянното им задържане.

То бе уважено спрямо 47-годишния Максим Колов и 51-годишния Георги Георгиев. Мярката на третия участник в масовото сбиване – 22-годишният Мирослав Славков, е променена в „парична гаранция“ от 2000 лева.

При побоя в сряда вечерта пострадаха две деца, едно от които все още се възстановява след комоцио.

Деца пострадаха при сбиване на скейтборд площадка в МонтанаИнцидентът е станал пред очите на десетки свидетели

Георгиев дойде в съда с покрита глава. Останалите двама бяха доведени от болницата, където се озоваха след внезапно влошилото им се здраве.

Съдията уважи настояването на защитата им журналистите да бъдат отстранени от залата, тъй като могат да осветят личния им живот. Ръководството на съда бе информирано за случая.

Определението на съда влиза в сила от днес и подлежи на обжалване.

Инцидентът стана на 5 юли в Слънчевата градина в града. Един от потърпевшите е 18-годишният Денис Йорданов. Той карал скейтборд и при една от маневрите видял пред себе си малко момиченце. Опитал да ги предпази, но и двамата паднали.

4-годишното момиченце няма сериозни наранявания. Бащата на детето, криминално проявен, обаче напада момчето и започва да го бие. Приятелите на Денис му се притекли на помощ.

Тогава бащата на момиченцето извикал свои приятели, като им казал, че седем души са го нападнали и го бият. Приятелят на Денис Антон пък се обадил на 112.

Тримата възрастни мъже решили да се саморазправят с тийнейджърите. Антон все още е в болница.

  • 1
    2
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре