bTV през пролетта: Подготви се да бъдеш впечатлен!
bTV не само запазва традицията да бъде абсолютният лидер на пазара, но и увеличава своята преднина пред прекия си конкурент
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 6
    2
btv
Снимка: bTV

Подготви се да бъдеш впечатлен – това е посланието, с което започва пролетният сезон на bTV. В програмата има много изненади.

Дългоочакваният български сериал „Скъпи наследници” ще се появи на екран до края годината. Това обаче не е обикновен сериал – „защото той не е продуциран като телевизионен продукт, а е направен като за кино. Спокойно можете да го наречете холивудски сериал… Нека го наречем българският холивудски сериал”, коментира главният изпълнителен директор на bTV Флориан Скала.

„Когато нашите зрители видят първия му епизод, те ще бъдат много повече от впечатлени”, увери той.

btv
Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group

Гръбнакът на телевизията – новините и актуалните предавания, също ще предложат нови неща.

„Предстои да покажем нещо ново, което досега не е правено на българския пазар. Ще го видите още на изборите”, обеща директорът на „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Венелин Петков.

„Новините и актуалните ни предавания са безапелационният лидер на българския информационен пазар – заради хората, които работят в тях. Това са най-добрите разказвачи в България”, подчерта той.

btv
Венелин Петков, директор "Новини, актуални предавания и спорт" Снимка: bTV

Новите сезони на „Гласът на България” и „МастърШеф” вече започнаха успешно и отново се превърнаха в предпочитаните телевизионни предавания за аудиторията.

Тази вечер ни очакват други две премиери – завръщането на „Комиците и приятели” с нов облик и новото шоу „Смени жената”.

bTV не само запазва традицията да бъде абсолютният лидер на пазара, но и увеличава своята преднина пред прекия си конкурент.

  • 6
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре