На специална церемония днес по случай 20 години от началото на програмата "Топъл обяд" на Българския червен кръст, bTV Media Group получи две специални отличия в знак на ползотворното партньорство между медията и БЧК.

При старта на пролетния телевизионен сезон предаването "Стани богат", заедно със завръщането на легендарния водещ Ники Кьнчев, bTV излъчи специален благотворителен епизод в подкрепа на програмата „Топъл обяд“.

По време на специалното издание в играта бяха спечелени 20 хиляди лева и още над 86 хиляди лева от SMS-и и направени дарения по време на епизода и след излъчването му. Това се равнява на над 21 500 топли обяда за децата в нужда.

Основната цел на програмата е да подпомага ученици в неравностойно положение и техните родители. Много често безплатният топъл обяд, който тези деца получават всеки ден през учебната година, е единственият повод те да посещават учебните занятия.

Отличията получиха Ники Кънчев – водещ на най-обичаната игра за знание в света „Стани Богат“ и Димана Банкова – бранд мениджър в bTV Media Group.