БСП дава седмица на ГЕРБ да изчисти проблема с шуробаджанашките назначения
От левицата се заканиха, че след това ще осветлят всички подобни случаи
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 8
    2
БСП, брифинг
Снимка: БГНЕС

„Разполагаме с цялата информация, която касае шуробаджанашки и партийни назначения в държавата по общини, по областни центрове, по предприятия – държавни и общински. Даваме една седмица на ГЕРБ да си съберат Изпълнителната комисия и да си решат проблемите”. Това обяви днес депутатът от БСП Таско Ерменков.

Схемата „роднина – милиционер” в Хасково не е отсегаСлед „Кумгейт” в Хасково и от ГЕРБ, и от БСП започнаха да вадят компромати за роднински връзки в различни селища

От левицата се заканиха, че след тази седмица ще осветлят всички подобни назначения.

„За да могат хората в крайна сметка да видят как ги управляват, къде отиват техните данъци, защо България е на това дередже, защо има някои, които са свръхбогати, има други, които не могат да изхранят децата си и в крайна сметка хората да решат дали това е моделът на управление, който на тях им харесва или не. И основната ни задача, която имаме в същото време е да преборим този страх, който се насажда в тези хора. Страхът, че ако ти не си от ГЕРБ няма да получиш работа, страхът, че ти ако не си от ГЕРБ въобще нямаш шанс в това населено място. За да могат хората да кажат своето мнение и накрая българският народ да се отърси от една не бих казал плесен, но нещо подобно“, уточни Ерменков.

Скандал с роднински назначения и в община КаварнаОбвиненията идват от бившия кмет Цонко Цонев

От БСП днес казаха, че схемата „депутат – „Булгаргаз” – „Бургартрансгаз” е вече разширена със схемата „Булгартрансгаз" – „Булгаргаз” – Столична община – КЗК”.

  • 8
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре