Бойко Борисов: Все повече инвеститори ще продължават да идват в Северозапада
Стабилността, ниските данъци, инфраструктурата дават възможност да се развива и този регион, каза премиерът
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    2
Бойко Борисов в Червен бряг
Снимка: БГНЕС

Убеден съм, че все повече инвеститори ще продължават да идват в Северозапада, заяви министър-председателят Бойко Борисов в Червен бряг, където се запозна с разширеното производство на завод с австрийски инвестиции, съобщиха от правителствената пресслужба.

Към момента австрийската компания е инвестирала в страната ни повече от 100 млн. лева и е осигурила над 1000 работни места. За разширяването на дейността си в Червен бряг тя инвестира 7 млн. евро, с които предвижда да увеличи производствения капацитет на завода с 30 процента, както и да осигури нови 100 работни места.

Бойко Борисов в Червен бряг
Снимка: БГНЕС

Стабилността, ниските данъци, изграждането на инфраструктурата дават възможност да се развива и този регион, отбеляза министър-председателят като добави, че от значение е работата в синхрон на държавата и на местната власт.

Инвеститорите виждат, че и АМ "Хeмус" върви, убеден съм, че догодина вече ще подминем и Севлиево, защото проектите са готови, една част започва да се строи, това ни е приоритет. Има ли път, идват инвеститори, улеснява се транспортирането на готовата продукция", казал още премиерът Борисов. По думите му пътят за повишаване на доходите е именно чрез работа.

Бойко Борисов в Червен бряг
Снимка: БГНЕС
  • 0
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре