Бойко Борисов: Новината за бойкот на КСНС е 100% фалшива
По-приятелски КСНС не съм имал нито с Плевнелиев, нито с Първанов, каза премиерът
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 4
    1
Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Не съм нито колегата Валери Симеонов, нито Антон Тодоров да оценявам медиите, но новината за бойкот на КСНС е 100% фалшива. Това каза премиерът Бойко Борисов на брифинг в МС във връзка с обвиненията в бойкот на свикания от президента Румен Радев КСНС, предаде репортер на bTV.

КСНС приключи без успех заради липса на кворум (ОБЗОР)По време на заседанието не се е стигнало и до гласуване

По-приятелски КСНС не съм имал нито с Плевнелиев, нито с Първанов, нито с тези президенти, с които съм работил, каза той, цитиран от агенция Фокус.

„Като отидох на КСНС, вече има практика в това да се разсекрети стенограмата при президента, всички го бяха уведомили, че имат официални посещения за Интерпол, в Полша и Париж. Убеден съм, че президентът няма да си изкриви душата”, коментира Борисов.

Явор Нотев: Бойкот на КСНС нямашеТой коментира, че пристигането на премиера Бойко Борисов с час и половина закъснение е било „в първия възможен за него момент”

Разказвам минута по минута, има 20 свидетели плюс стенограма. Седнахме, кафенце си пихме, говорихме по различни теми, по програмите. Излизам и разбирам, че аз го бойкотирам. Нямате право да го внушавате, защото не е вярно, коментира Бойко Борисов.

  • 4
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре