Бащата на Адриан: Платих откуп за сина си, сумата е сериозна
Младежът е бил оставен в дефилето в посока Самоков и хора са го качили на автостоп
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 2
    6
тони златков
Снимка: btvnovinite.bg

Тони Златков, бащата на намерения снощи Адриан, каза пред bTV, че е платил откуп за него.

Адриан Златков беше открит снощи. Тони Златков посочи, че в момента момчето си почива и още не са говорили с него за подробностите. „Много е изтощен и решихме, че не е правилно.”

Златков не посочи сумата, но уточни, че тя е много сериозна за семейството му. 

По непотвърдена информация исканият откуп е бил 3 млн. лв, а преговорите са продължили толкова дълго, защото сумата е била твърде висока за семейството. Според източници на bTV платеният откуп е бил 1 млн. лв.

Самият той е водил преговорите за откупа и освобождаването близо седмица. Комуникацията е била само с есемеси, а междувременно похитителите не са давали доказателства за това жив ли е Адриан.

Момчето е пуснато ден след даването на сумата. Похитителите водиха толерантна комуникация, добави бащата.

Откриха жив отвлечения АдрианТой си е вкъщи, добре е, не е упражнявано насилие над него, каза за bTV баща му Тони Златков

 „Оставили са го в дефилето посока Самоков. Добри хора са го прибрали на автостоп. Взехме го от бензиностанция на Горубляне, той ни се обади от телефона на хората”, разказа подробностите за прибирането Тони Златков.

Бащата беше категоричен, че Адриан не е бил тормозен и са се отнасяли добре с него. По думите му отвличането е с цел пари, а нито той, нито момчето имат врагове.

Семейството вече има охрана пред дома си. Тони Златков посочи, че всеки човек би се страхувал и няма човек, който да преживее този кошмар и да не се страхува.

Похитителите на Адриан – хора със солиден криминален опитВъзражда ли се бандата на „Наглите”?

Младият мъж изчезна рано сутринта на 30 август. Колата му беше намерена на пътя за с. Герман, близо до дома на семейството му. В нея бяха останали личните му документи и телефон.

  • 2
    6
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре