Атанас Атанасов: КТБ е кражбата на века
Бойко Борисов и Сотир Цацаров се занимават с това да прикриват, а не да разкриват
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 14
    3
Атанас Атанасов
Снимка: Ладислав Цветков

В момента се разследва само източването на 205 млн. лв. от КТБ от Цветан Василев, а никой не разследва потъването на 3,5 млрд. лв., които платихме всички ние. Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на ДСБ Атанас Атанасов. КТБ е кражбата на века, твърди Атанасов.

Президентът публикува втората стенограма за КТБЗащо банковият надзор е представил КТБ като „най-перфектната банка на планетата”, пита на срещата от 14 юли 2014 г. държавният глава Росен Плевнелиев

По думите му Бойко Борисов се е върнал на власт, след като бил свален през 2013 г., с обещанието да не разследва фалита на КТБ.

Сотир Цацаров и Борисов се занимават с това да прикриват, а не да разкриват, обяви лидерът на ДСБ. И уточни, че в момента държавата се управлява от „тримата шишковци”.

В скандала около управлението на НДК според Атанасов трябва се изясни въпросът кой и за кои фирми е оказвал натиск на Мирослав Боршош. Отново става въпрос за контрола над обществените поръчки, допълни той.

Мирослав Боршош се оттегля от поста изпълнителен директор на НДКВ последните дни той беше последователно уволнен от министърът за българското европредседателство Лиляна Павлова и възстановен от премиера Бойко Борисов

Лидерът на ДСБ коментира и напрежението в МВР. Според него новият вътрешен министър Валентин Радев и „Румяна Бъчварова в панталони”, а задкулисно отново МВР се управлява от Бойко Борисов.

Росен Йорданов: С какво е заслужил Младен Маринов поста главен секретар на МВР?По думите му това е позиция от голямо обществено значение и изборът за нея трябва да бъде добре аргументиран

Най-големият гаф на Радев е назначаването на Младен Маринов за главен секретар, смята Атанасов. Той намекна за връзки на Маринов с групировките от близкото минало. Лидерът на ДСБ твърди, че това демотивира работещит в МВР.

  • 14
    3
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре