Асен Александров за фалшивите голи снимки: Онази вечер си мислех, че ще умра
Пред bTV директорът на столичното 51-во училище сподели какъв шок е преживял след избухването на скандала
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 0
    1
Асен Александров
Снимка: bTV

Асен Александров, директорът на столичното 51-во училище, когото неизвестни замесиха в скандал с голи снимки, за първи път говори за преживения шок от случилото се. Той застана единствено пред камерата на bTV.

Скандалът избухна през януари, когато издания разпространиха голи снимки с твърдението, че на тях е именно Александров. Родители и учители обаче застанаха зад директора и последва вълна от демонстрации в негова защита.

Прокуратурата: На сайта на 51-во училище не са публикувани голи снимки на директораОбвинението няма да образува досъдебно производство срещу Асен Александров

Прокуратурата поръча експертиза, която определи, че фотосите са монтаж. След като тя го оневини, това направи и регионалният инспекторат по образованието.

„Снимките са фалшиви. И беше като шок. Тази вечер мислех, че ще умра…”, разказва сега директорът.

„Получих много силна болка в сърцето, никога не съм имал такава. Отидох на лекар, биха ми инжекции. Всъщност тази първата вечер ми беше все едно дали ще оживея или не”, споделя Александров.

„Просто си помислих: откъде дойде това нещо, кой човек иска да ме убие? Защото всъщност няма разлика между физическото убийство и едно такова убийство…  Не мога да си представя, че има такива зли хора, които умишлено искат да го направят и затова съм им простил, дано и Бог им прости”, казва още Александров.

„Днес, само днес, не по-малко от 100 деца са дошли да ме прегръщат. Тази положителна емоция е способна да излекува всяка болка”, споделя директорът, който засега е решил да се фокусира върху работата и да не води съдебни битки.

Вижте още във видеото:

Цялото интервю очаквайте в четвъртък сутрин в „Тази сутрин” и тук, на сайта btvnovinite.bg.

  • 0
    1
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре