Антон Станков за казуса с д-р Димитров: Прокуратурата беше употребена политически
Според Ботьо Ботев обвинението си е свършило много добре работата
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 2
    2
Антон Станков и Ботьо Ботев

Прокуратурата се забави много, позволи да бъде употребена политически. Това обяви в предаването „Тази сутрин” бившият правосъден министър Антон Станков по повод казуса с д-р Иван Димитров от Пловдив.

Прокуратурата в Пловдив: Д-р Иван Димитров се е опитал да прикрие извършено престъплениеЛекарят няколко пъти е сменил и версията си за това с какво точно е бил замерян и наранен

Той обяви, че случаят много напомня на този с малкия Пепи, син на таксиметров шофьор, за който се оказа, че е убит от майка си.

По думите на Станков по делото на д-р Димитров ще има и други обвинени.

Д-р Иван Димитров на излизане от ареста: Не съм убиец! (ВИДЕО)Медикът каза, че е бил наръган на две места в крака

„В случая става въпрос дали ще се чувстваме сигурни на улицата и в домовете си, или ще се разхождаме с пистолети. Или ще се доверим на държавата и полицията, или ще се защитаваме сами”, коментира още бившият правосъден министър.

Казусът коментира и криминалистът Ботьо Ботев. По думите му прокуратурата си е свършила добре работата.

„Случаят е изключително сложен и деликатен. Последните години се е натрупало едно напрежение от тежките престъпления, извършени по брутален начин. Законодателството е добро, но то не може да обхване всяка ситуация от реалния живот”, смята Ботев.

Според закона действията на д-р Димитров са абсолютно неправилни, нелогични и той е извършил престъпление, категоричен беше Ботев.

  • 2
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре