Алекс Алексиев: Ако германците бяха направили като Тръмп, нямаше да стане атентатът в Берлин
„Масовото мигриране, което Ангела Меркел позволи, беше катастрофална грешка и до ден днешен не желаят да признаят това”, допълни той
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 20
    4
Алекс Алексиев
Снимка: Ладислав Цветков

„Ако германците бяха направили като Доналд Тръмп нямаше да стане това, което стана в Берлин”, смята Алекс Алексиев. „В първите 24 часа след като Тръмп обяви тази мярка, в Америка влязоха 325 хил. души, от които 109 задържани, защото имаше съмнения за тях”, допълни той.

„Масовото мигриране, което Ангела Меркел позволи, беше катастрофална грешка и до ден днешен не желаят да признаят това”, допълни Алексиев.

Доналд Тръмп сложи черен печат на седем държавиПрезидентът спря цялата програма за даване на убежище за цели 4 месеца

По думите на Алексиев трябва да се противодейства на джихадистите, които влизат в Европа, като не се пускат хора без да бъдат проверявани.

„Решението на Доналд Тръмп се използва като довод във войната между леви и десни в Щатите”, каза Алексиев.

„Аз не съм най-големият симпатизант на Тръмп, не намирам политиката му за търговия качествена, както и нелепостите, които наговори за дружба с Владимир Путин и прочее”, допълни Алексиев. По думите му обаче действията не са изненадващи, защото Тръмп изпълнява своите предизборни обещания.

„Не вярвам да видим Тръмп и Путин заедно срещу „Ислямска държава”, коментира Алексиев.

Заподозрeният за връзки с ИДИЛ българин остава в арестаСъдът смята, че задържаните 14 души може да извършат престъпление

Българската следа в Австрия

„Никак не е учудващо, че в Австрия са хванали български гражданин. Този проблем е в цяла Европа и не може само нашата страна да не допринася с това”, смята Алексиев.

По думите му е възможно нашият сънародник наистина да е надъхан с идеологията на джихадистите.

  • 20
    4
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре