Акция в квартала на 16-годишния, катастрофирал с бус с мигранти на АМ „Тракия”
Арестуван е собственикът на микробуса, в който са превозвани чужденците
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 7
    0
Модерно предградие
Снимка: bTV

Специализирана акция за издирване на близките на 16-годишния шофьор, който катастрофира тази сутрин на АМ „Тракия” с бус с нелегални мигранти, се проведе на адреса му в София.

Микробус с нелегални мигранти е катастрофирал на АМ „Тракия”, 10 души са загиналиШофирал е 16-годишен младеж, който е загинал на място

Шофьорът е починал на място, в катастрофата загинаха и 9 чужди граждани. Други 8 са ранени и са настанени в болници. 16-годишният Трайчо е неправоспособен и има регистрации в полицията за кражби и грабеж.

Модерно предградие
Снимка: bTV

Оказа се, че на един и същи номер на улица в квартал „Модерно предградие” има повече от 10 постройки. Никой от живеещите там не каза, че познава загиналия.

В тази част на квартала не веднъж в последните години е имало акции за залавяне на нелегални мигранти.

Модерно предградие
Снимка: bTV

В София в квартал „Бусманци” е задържан и собственикът на микробуса, с който са превозвани мигрантите, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.

Служители на МВР извършват претърсвания в столицата, заради подозрения за организиран канал за трафик на бежанци, каза още главният секретар.

От думите му стана ясно, че ведомството вече има определени данни за престъпната група, която е опитала да превози мигрантите през територията на страната.

  • 7
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре