Адвокатите на Живко Мартинов, обвинен за „Суджукгейт”: Той е сринат психически
Защитата на бившия депутат е оспорвала гаранцията от 45 хил. лв.
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 3
  • 0
    2
Виктор Михайлов и Христо Ботев
Снимка: bTV

Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов е сринат психически след скандала „Суджукгейт”. Това обявиха в предаването „Тази сутрин”  адвокатите му – Виктор Михайлов и Христо Ботев.

Те все още не са се запознали с доказателствата срещу клиента си и смятат, че е недопустимо той да бъде третиран като виновен, преди да е имало съдебен процес срещу него.

На Живко Мартинов вчера бяха повдигнати шест обвинения. Определена е мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 45 000 лева. Оспорвали сме размера на гаранцията, уточни Христо Ботев.

„Суджукгейт”: Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов се сдоби с обвиненияТой е с мярка "парична гаранция" от 45 000 лева, обвинена беше и директорката на областната директорка на Агенцията по безопасност на храните в Добрич

Относно свидетелите срещу бившия депутат, които обвиняват Мартинов в натиск и рекет, Виктор Михайлов обяви, че това са просто интервюта и становища, които не са проверени по Наказателния кодекс.

Обвинение беше повдигнато вчера и на директора на Областната дирекция по безопасност на храните в Добрич Розалина Брайкова.

За нейното обвинение двамата адвокати на Живко Мартинов са разбрали от медиите.

Вижте повече във видеото:

  • 0
    2
Още по темата
3 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре