В разгара на баловете историята на един абитуриент трогна мнозина потребители на социалните мрежи.

Кристиан е ученик от Втора английска езикова гимназия в София. Класът му се събира пред блок в кв. "Красна поляна", откъдето младежите да вземат класната си и да отидат към ресторанта, за да празнуват.

Там е и Весна Видева, която става неволен свидетел на всичко. Именно нейният статус във „Фейсбук” провокира неочакван интерес в социалната мрежа, както и множество коментари и споделяния.

"Пристигна пеша закъснялото момче със светлосиния костюм. Отворихме му входната врата, казахме му къде да се качи, той благодари и приключихме. Добре де, стана време да тръгват към хотела, излизат всички, качват си се по колите и си заминават. Изпращам ги аз като типичната клюкарка и виждам отново момчето със синия костюм да ходи пеша по улицата надолу. Питам съседа ми далече ли е паркирал човекът, който го кара, при което чувам отговор който ме шашна, стъписа: "Ами не, той е пеша, отива към метрото”, описва случката свидетелката.

”Много беше тъжна гледката”, пише Весна. Решила да го догони с колата си и да го закара на бала.

Снимка: Facebook

„По време на пътуването го попитах: съучениците ти нямаше ли къде да те качат? Той каза, че никой не го е попитал. Бил попитал своите съученици дали искат да го закарат, но те му отказали, нещо от сорта на "Бягай, разкарай се”, коментира Видева.

Макар да се радваше на голям интерес във "Фейсбук", историята се оказа малко по-различна.

По-късно Видева изтри и първоначалния си пост и призова медиите да свалят материалите си по темата. Жената споделя, че чувства вина заради написаното в социалната мрежа.

Разбрала, че Кристиан не е питал всички свои съученици, а само един.

Ако сте били свидетели на нестандартни и забавни случки по време на баловете – очакваме вашите снимки и видеоматериали в новата мисия на "Аз, репортерът"