Георги Иванов-Гонзо ще води Левски през следващия сезон, разкри собственикът на "сините" Тодор Батков. Договорът на досегашния наставник Ясен Петров няма да бъде подновен.

Така Гонзо ще съвместява треньорската длъжност с тази на спортен директор. Помощници на Иванов ще бъдат Тони Здравков и Бисер Хаздай.

"Мога да обявя официално, разбрахме се с Ясен - не се възползваме от опциите да му продължим договора. Желая му успех, той е добър специалист, има място във всеки един отбор. Новият треньор и главен мениджър и както искате го наричайте се казва Георги Иванов."

"Помощници ще му бъдат Тони Здравков и Бисер Хаздай. Ще му бъде трудно, но в края на краищата му имам пълно доверие, както до сега. Той показва характер, израстна много. В екип с помощниците мисля, че Гонзо ще се справи добре като треньор. Аз реших да уволня Ясен, тъй като при Георги имаше конфликт на интереси (б.р. – смее се)."

"Явно много бързо му натежа короната, да бъдеш треньор на Левски е най-ветровитото място за работа в България. Аз нито правя селекцията, нито редя състава, нито давам инструкции кой да седи на скамейката и да определя тактиката", коментира Батков след края на мача с Монтана.