Както btv.bg вече информира, предстои заснемането на продължение на един от най-харесваните (и най-цитирани) български филми - "Оркестър без име". Филмът ще се казва "Оркестър с име 2" и се очаква да излезе през лятото на 2011 година.

Няма съмнение, че хиляди почитатели на култовата лента за шантавия оркестър нямат търпение да разберат дали от продължението ще изскочат също толкова забавни реплики, както от първата част.

"Той ще ме цака с топла бира", "Ай сиктир, ще и свиря десет дена под прозореца… Да не е Лайза Минели!", "В следващата песен се пее за любов, раздяла и още нещо…" и "И ние пушиме цигари КЕНТ и ядем бонбонки ТИК-ТАК!" - тези (и още мнооого!) култови реплики от филма вече 30 години се помнят и употребяват (да не говорим, че поне аз се сещам за трима човека, които знаят почти целия филм наизуст).

И това е само един от много български филми, които са оставили по нещо във всеки...

В тази връзка в седмичаната ни анкета ви питаме: На кой култов български филм бихте искали да бъде направено продължение?

Изброили сме 10 филма, като си даваме сметка, че всъщност те са много повече. Гласувайте за вашия фаворит или посочете друг филм, за който се сещате, в коментарите под анкетата. Ако пък някои от вас се вдъхновят от носталгичния спомен за култовите български филми от миналото, могат да ни споделят и любимите си цитати от любимите си филми...

Аз ще започна: "Не, дарлинг, ти си трезва като малко пухкаво пингвинче" - (Опасен чар) Тази реплика ме размазва всеки път!

Като говорим за анкети... (без друга връзка по темата), миналата седмица ви питахме кой изпълнител бихте искали да чуете в дует с Еминем. Най-много от гласувалите в анкетата са посочили шантавата Лейди Гага - 41,25%, което без съмнение ще бъде интересен дует.

На втората позиция вашите предпочитания се нарежда не кой да е, а БГ дивата Лилана (13,91%)! След нея пък най-много гласове е събрал Роби Уилямс (11,41%).

Междувременно, докато ние с вас си мечтаехме за евентуалните музикални партньорства на Еминем, неговият предстоящ албум Recovery изтече в интернет две седмици преди официалното му пускане на музикалния пазар. Едва ли на Еминем му е станало много приятно от този факт, но пък феновете му определено се зарадваха. Отзивите са не положителни, а почти истерични (и като говорехме за дуети, този с KOBE е... !!!)