Един от най-разпознаваемите гласове и артисти на планетата, легендарният Джо Кокър ще дойде на предстоящия си концерт в София с банда от 8 виртуозни музиканти. Шоуто ще включва най-големите и обичани песни на Джо Кокър, които продължават да са сред най-популярните парчета въобще в целия свят.

За приема си в столицата изпълнителят на хитовете "Unchain My Heart” и "Leave Your Hat On” има изключително скромни изисквания. Зад кулисите за Джо Кокър ще трябва да има минерална вода, сок от лайм и сок от червена боровинка. В гримьорната ще има още плато със супер свежи плодове, като специално ще бъде наблегнато на бананите. И различни шоколадови десертчета.

Джо Кокър не е пропуснал да се погрижи и за своите тур музиканти: в двете гримьорни (дамска и мъжка ) ще бъдат осигурени отново свежи плодове и още чипс, ядки, сокове, местна бира, кафе и чай и по две бутилки вино.

В седмиците преди концерта на големия Джо Кокър у нас Eventim дава уникални отстъпки от цените на билетите. Вече могат да бъдат закупени и фамилни билети за шоуто на легендарния изпълнител.

След 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории.

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална.