Много красиви моменти от сватбата на Йоана Буковска представи ефирът на „Тази сутрин”, където гост беше талантливата ни актриса. Церемонията се случи в софийската църква „Св. София” в началото на август. Най-големият подарък, който двамата са си пожелали за сватбата, е дете, като Йоана се надява скоро и да го получат.

„Всичко, за което съм мечтала”, така нарече вече съпруга си Иван Давидов актрисата. „Срещнахме се като в приказките, в Новогодишната нощ преди идването на 2009 г. Буковска се решава на важната стъпка по съвсем естествен път, защото намира себе си за много консервативен човек, за когото семейството е нещо важно, а и дава „по-голямо доверие и сигурност в партньора”. Йоана получила предложението за брак в Деня на Св. Валентин миналата година, като не се подвоумила да каже „да”.  

Сватбата им обаче е преминала без традиционни за страната ни ритуали като чупени на погачи и ритания на менчета, разказва актрисата, тъй като и двамата нямали никакво желание това да се случва. В нощта след церемонията всички са пускали хартиени фенери в небето, като в един момент всичко е прераснало „в своеобразно шоу”, заради изразеното актьорско присъствие от приятели на звездата.

Иван няма нищо общо с попрището на Йоана – експерт е по европейски проекти и работи за австрийска фирма в софийския й офис, като според Буковска креативността и изобретателността са в основата на работата му.

Гостите на двойката са били поне 120 души, като те били поканили над 200, но отпускарския сезон, явно  се е оказал сериозно препятствие за присъствието им.

Наскоро младото семейство се е завърна от 17-дневно сватбено пътешествие в Ирландия, Шотландия и Лондон. Двамата никога не са били там, като винаги тайно са си мечтаели да отидат, сбъдвайки в този момент желанията си.