От няколко дни един от най-хитовите коктейли в курорта Китен е кръстен на премиера Бойко Борисов. Питието е посветен по-скоро на бойните му умения и схватки с опозицията. Колко точно е силен шамарът на Бойко? И ще оцелеете след него? Въпросите са все по-актуални в коктейл баровете в курорта Китен. Причината е, че отскоро заведенията предлагат смес от алкохол и плодове, която на шега или не са нарекли "Шамарът на Бойко".

Смел барман разкрива рецептата. Обяснява, че коктейлът съдържа три равни части плод диня, мента и узо. Резултатът е нещо като "облак" с диня. Барманите разкриват и тайна - когато узото се охлади и побелее, коктейлът има и патриотичен вид и добива цветовете на националния флаг.

"Шамарът на Бойко" трябва да е доста силен като знаем какви са неговите бойни умения. Страховито националистичното питие вече си има почитатели и сред нежния пол.

Цената на шамара е около 5 лева, а силата - според използваното количество алкохол. Според изпития алкохол растат и политическите страсти на плажа, в които премиерът остава основен герой.