Бенну, разкажи ни защо си в България?
Тук сме на гости на една от най-добрите ни приятелки – Емилия. Решихме да я посетим, защото майка ми не я е виждала много години – повече от 30 години. Затова дойдох с майка си при Еми.

Харесваш ли България? Ти си тук за втори път. Какво мислиш за страната ни?
Първият път дойдох само за един ден. Гостоприемността ви е чудесна. А и хората са прекрасни. Кухнята тук е много близка до нашата кухня. И това ми харесва. Имате много красива страна, много зелена. Това е страхотно.

С какво се занимаваш в момента? Имаш ли нова роля?
В момента съм във ваканция. Но имах интервю за нов телевизионен сериал, който започва да се снима в края на август. Затова имам време както за себе си, така и за детето си. Бяхме заедно през изминалите две седмици в Чанак Кале, много близо до морето. И сега съм тук в България, заедно с майка си. След два дена отново се връщам в Истанбул, защото имам да свърша някои неща.

Как се чувстваш тук – в България, при Емилия и съпруга й Слави?
Чувствам се като у дома си. Културите ни са много близки. Да, не сме се виждали от много време, но сякаш времето не е минало. Припомняме си миналите години и се чувстваме чудесно заедно. Мисля, че и майка ми се чувства по същия начин.

Вижте тук какво разказаха майката на актрисата Емел и приятелката й Емилия.