Легендата Джо Кокър вече е в България. Късно снощи той кацна на летище София за концерта си тази вечер. Един от най-характерните гласове на този и изминалия век пристигна с полет от Италия с личния си самолет. Придружава го екип от над 20 души музиканти, мениджъри и технически асистенти, както и с верния си готвач, който го придружава навсякъде. Музикантът донесе свежо настроение и автографи за най-заклетите и информирани фенове.

Джо Кокър идва за трети път у нас. Сега любимецът на милиони е оптимистично настроен, че ще види по-добра България.

"Последния път беше малко тъмно - имам предвид, вие сега сте в Европейския съюз. Мисля, че сега ще бъде малко по-ярко, ще видим. Аз си спомням страхотната публика, така че сега ще изсвирим хитовете и се надявам всички да се потопят в атмосферата”, сподели изпълнителят.

По-късно пред екипа си той призна, че очакванията му за България наистина са се сбъднали и че отдавна не се е радвал на толкова топло и приятно посрещане, разкриха организаторите.

Днес музикантът ще отдели време да разгледа София, което е искал да направи при предишните си посещения, но не е имал достатъчно време за това.  

Организаторите споделиха, че музикантът не е проявил характерните за ранга си претенции при престоя си у нас.

Певецът ще събере феновете си тази вечер в зала "Фестивална". Концертът е част от турнето, на което музикантът популяризира новите песни от последния си албум "Hard Knocks", който излезе през есента на 2010 година.

"Няма да пея много от тях. Само две или три от последния албум. Основно ще изпълнявам хитове като "You can leave your head on” и знаете - големите...”, обещава завездата.

Изпълнителят на най-събличащата песен е на сцена вече 40 години. Казва за себе си, че е прекарал повече време на улицата, отколкото в училище. Въпреки това не съществува музикална награда, която не притежава. И няма човек, който да сбърка гласа му.

Билетите на място ще се продават на същите цени, както и на предварителна продажба!