"Атлас" заснеха 3D видеоклип
Видеото е към парчето "Така се събужда денят"
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Атлас заснеха 3D видеоклип
Първото 3D реално видео у нас бе заснето при екстремни условия на еднa от най-известните природни забележителности в света - Белоградчишките скали. "Така се събужда денят" е изцяло по музика и текст на група Атлас. "Парчето е нетипично за нас, едно закачливо намигване към 60-те години", обяснява фронтменът на групата Веско Зерлиев. Той за пръв път експериментира в оперното пеене, при записването на беквокалите на песента.

Новото 3D видео е една от най-скъпите продукции, снимани досега у нас. Клипът е дело на режисьора Андрей Хадживасилев и неговия екип от "Revive Vision". Фон на видеото стават известната Белоградчишка крепост и Белоградчишките скали, които достигат височина до 200 метра. По време на снимките вокалът на групата претърпява инцидент, при който сериозно наранява десния си крак. Въпреки получения хематом и силните болки обаче, Веско се държи мъжки. След намесата на лекарски екип, той успява да завърши снимките.

Във видеото участва и младата цигуларка Йолина Чолакова, която играе ролята на тайнствена муза. Във видеото момчетата от Атлас са облечени в стилни дрехи на Andrews Fashion. Снимките са осъществени със специалното съдействие на Община Белоградчик  и подкрепата на ТТЛ и  рекламна агенция  “ЕДИТ”.

Видеото скоро ще е готово, а промоцията му ще бъде в първите дни на месец юни.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре