Божидар Димитров: Грешно ме разбраха – не подкрепям атентатите в Турция
Време е партийното роене да спре, малките партии само лапат от баницата, твърди директорът на Националния исторически музей
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Божидар Димитров
Снимка: Ладислав Цветков

„Миналия път бях грешно разбран, че едва ли не подкрепям атентатите в Турция, за да се развива нашия туризъм. Има си хас да подкрепям тероризма. Аз съм за добро сътрудничество с Турция”.

Това обяви в предаването „Лице в лице” директорът на Националния исторически музей (НИМ) Божидар Димитров по повод участието си в същото предаване преди седмица.

Божидар Димитров: Ердоган ще бъде ликвидиран в рамките на тази годинаСпоред него турските военни ще си отмъстят на президента за обидата и унижението

Относно новата партия на Христо Иванов „Да, България” той смята, че това е поредната малка партия, която нищо съществено няма да свърши.

„Време е партийното роене да спре. Надявам се, че мажоритарните избори ще решат този проблем. Какво правят малките партии – само лапат от баницата. Какво прокара в парламента АБВ, какво прокараха Патриотичният фронт”, попита директорът на НИМ.

Отказа на Стефан Цанев да вземе наградата „Златен век”, защото тя е връчена на бивш шеф от Държавна сигурност той определи като къса памет от страна на писателя и спомена, че той е писал памфлети за БКП.

Вижте целия разговор във видеото:

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре