Едно от красивите лица на прогнозата за времето по bTV – Станислава Цалова, представя неподозирани таланти. Тя заедно с майка си – Тони Ким, изработва бижута, които вече се радват и на международно признание.

През септември бижутата ще бъдат показани на Седмица на модата в Париж в частта за бижута.

"Силен интерес към бижутата при мен дойде, когато аз посетих Япония. Станислава беше на специализация в Япония и ме покани да отида. Аз й казах тогава, че искам там да се науча на нещо, Япония да ми даде нещо. Тогава тя направила така, че във всеки град ми организирала всякакви бижутерски курсове”, каза Тони Ким.

"Аз толкова много усилия влагам в бижутата, защото това е нейната приказка. Това е приказката на момичето, което е израснало в пустините на Казахстан, за да стигне един ден до Париж”, сподели Стаси Цалова. "Аз още бях дете, когато мама започна. Аз винаги съм помагала, когато съм могла. Като малка имах повече време, защото знаете започнах да уча, да работя. Сега, когато решихме да се захванем още по-сериозно от преди, аз отделям много време и усилия.”

Едно от красивите бижута на Станислава Цалова ще бъде награда за една абитуриентка, която спечели предстоящата игра на сайта LadyZone.bg, която стартира съвсем скоро. “Следете какво се появява на сайта LadyZone.bg”, е съветът на Стаси Цалова.