Страхил Велчев или KiNK открива електронната музика още на 12, а на 20 започва да я прави. Няколко години по-късно издава и първата си плоча. Оттогaва не е спирал да издава за лейбъли като Rush Hour, Pokerflat, Liebe*Detail, Classic, Mule Musiq и Dirtybird.

KiNK описва стила си като кобинация от „душата на фънк и диско музиката от 70-те, груува на хауса и техното, футуризма и детайла на експерименталната електроника и суровата енергия на ейсида.”

Всичко това може да се усети и в дебютната премиера на българския продуцент/артист за лейбъла на Josh Wink – Ovum. Плочата се казва "Rachel E.P.'" (посветена на приятелката му, дъщеря на джаз певицата Камелия Тодорова)  водещият трак "Rachel" е дълбоко, ударно пътешествие с вкус на добрия ранен чикагски хаус. Започва като семпло, сурово парче, след което внезапно се отваря и изпълва с много движение и обрати. Синтове и струни изграждат и създават тотално нова енергия.

Следва парчето "Existence", вдъхновено отново от класическия звук на Детройт и Чикаго. Стартира с ударни барабани и клавирни пробождания. И докато енергията се разлива, KiNK ни зашеметява със силна пиано линия. Абсолютен хит!

Последният трак "E79" е красива среща на мрака и светлината. Разголеното й начало убедително ни повежда към онова, което предстои, а именно - едно супер емоционално парче. С усещане от ейсида, това е просто шедьовър, напомнящ и на ранните неща, издавани от култовият експериментален лейбъл Warp през деветдесетте.

Дебютът на KiNK за лейбъла е един от най-пълноценните и знакови, по думите на самите издатели от Ovum.

Самият Пийт Тонг представи материала на KiNK в две поредни шоута по БиБиСи / Radio 1.

Плочата се качи до трето място по продажби в секцията Minimal / Tech-House на най-известния интернет магазин за грамофонни плочи – juno.co.uk. В момента бройките там са изчерпани. В престижния магазин за дигитален даунлоуд на електонна музика beatport.com парчетата достигнаха по продажби до 2-ро място в секцията deep-house и 12-то място при minimal/ tech-house.

Парчетата от тавата може да се срещнат в чартовете за месец април на диджеи като Luke Slater, Rodriguez Jr., Dominik Eulberg, Marco Resmann, Darko Esser, Ben Klock, Motorcitysoul, Uner, Reboot, Anthony Pappa, Argy, Coyu и много други...