За пръв път българска медия успя да вземе интервю с представител на британската монархия - Том Паркър Боулс - син на Камила, Дюкесата на Корнуол, съпруга на принц Чарлс и доведен брат на младоженеца принц Уилям. Том  

Семейството на Том Паркър Боулс

Камила се жени за Андрю Паркър Боулс на 4 юли 1973 г. Освен 37-годишният Том, двамата имат и дъщеря - Лаура на 33 години. Интересно е, че Том е кръщелник на принц Чарлс и заедно със сестра си, са много близки с принцовете.

Андрю Боулс подава молба за развод, след като Камила потвърждава признанието на Чарлс за тяхната дългогодишна извънбрачна афера. Разводът приключва на 3 март 1995 г.

Десет години по-късно, на 8 април 2005 г., Чарлс и Камила се женят в 4-вековната зала Гилдхол в Уиндзор, западен Лондон. Въпреки съветите, принцът отказва да подпише предбрачен договор. Кралицата не присъства на церемонията, но приема младоженците на следобеден чай. Любопитно е, че бившият съпруг на булката е сред гостите, заедно с тогавашната си съпруга Роузмари. Всъщност, Камила и Андрю и до днес подържат приятелски отношения, тя дори отиде на погребението на съпругата му, която в края на миналата година изгуби битката с рака.

Кой е доведеният брат на принц Уилям?

Том е журналист от старата школа. В епохата на високите технологии, когато има диктофони с размера на писалка, той предпочита да си води записки. Пише за The Mail, издал е четири книги и е левичар.

Репортерът на bTV Петя Дикова се срещна с него в един от най-скъпите хотели в Лондон, няколко дни преди сватбата на доведения му брат.

Ще готвите ли с чубрицата, която Ви подарихме?
Да, тя е наистина фантастична. И това е най-доброто качество, нали? Разбира се, че ще готвя. Даже усещам миризмата й. Чудесна е.

Някога били ли сте в България?
Никога. Има толкова много страни, които искам да посетя. Аз съм женен, имам деца и копнея за тридневни почивки. България е едно от местата, които с радост ще посетя. Това е само въпрос на време, защото всеки има списък със страни, които отчаяно иска да види и България е в моя списък, в топ 3. Следващата година със сигурност ще дойда.

Казахте колко сте зает, а сега и Кралската сватба наближава...
Т: Да, така е.

Вълнувате ли се?
Аз винаги се вълнувам, когато виждам хора, които се обичат и се женят. Мисля, че ще бъде една щастлива сватба.

Те изглеждат много влюбени...
Да, мисля, че това е щастлив съюз и щастлива сватба.

Можете ли да кажете нещо, което Ви е позволено да коментирате, относно тях, как изглеждат, когато са заедно? Нещо, което ще е интересно за зрителите...
Много си мила, но се страхувам, че сега целият свят говори за тях, затова не им трябвам и аз да ги коментирам. Както вие може да видите, и аз мога да видя, те са много щастливи, много влюбени. Затова мисля, че ще бъде една прекрасна сватба.

Избрали ли сте подарък вече?
Не мисля, че искат подаръци. Те помолиха за дарения в благотворителните им организации, което е много мило.

Благодаря Ви много и се надяваме да Ви видим в България.
И аз Ви благодаря. Нямам търпение.